BIBLIOTHEEK GESLOTEN 21 SEPTEMBER

WATERWEG | Op donderdag 21 september zijn alle vestigingen van de Bibliotheek de Plataan gesloten in verband met een personeelsuitje.

Hoe gaat dat met de boeken die ik thuis heb en dan ingeleverd moeten worden?

Uiteraard hebben wij al rekening gehouden met deze sluitingsdag door de inleverdatum een dag later in te stellen. Ben je dan niet in de gelegenheid om de materialen in te leveren, dan kan je ze in de inleverbox van de bibliotheek stoppen. Deze staat bij de meeste vestigingen en is na sluitingstijd geopend. Is het onmogelijk om naar je bibliotheekvestiging te komen, dan kan je altijd de geleende materialen verlengen via www.debibliotheekdeplataan.nl of via de wise-app. Als dat niet lukt, bel dan om telefonisch verlengen via 085 043 67 41.


Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens & Maatschappij | Publiceert eigen artikelen en aangeleverde berichten binnen dit thema

Geen Reactie

Wij WEIGEREN Reacties ZONDER Voornaam + Achternaam!