MAASSLUIS | Theater Koningshof presenteert: Salaheddine – Van Mekka naar Marrakesh op zaterdag 14 oktober, 20.15 uur.

Salaheddine gaat op zoek naar hoe de Islam in Marokko is terecht gekomen en waarom Marokkanen vandaag de dag moslim zijn. Een fascinerende reis, waarin Salaheddine zijn eigen geschiedenis onderzoekt en op zoek gaat naar zijn identiteit als moslim, Marokkaan en Nederlander.

Voorafgaand aan de documentaire verzorgt Salaheddine nog een theatershow vol stand-up comedy.

Salaheddine neemt je in zijn documentaire ‘Van Mekka naar Marrakesh’ mee in zijn spirituele reis vanuit Mekka, de stad waar de Islam is geboren en waar miljoenen pelgrims elk jaar weer naartoe komen, naar Marokko. Het land van zijn ouders en voorouders.

Publiciteit Koningshof

Publiciteit Koningshof

Theater Koningshof | Uiverlaan 20 | 010 591 1430 |
Bruisend Huis Maassluis! Theater, film, zalenverhuur, catering, feesten & partijen, vergaderingen, conferenties