VLAARDINGEN | Tijdens de zomermaanden heeft het team van de Stadsgehoorzaal, naast de verschillende vrolijke buitenevenementen, met man en macht gewerkt aan het onderhoud en een restyle van de foyers in het theater. Dit betekent dat het nostalgische meubilair na 15 jaar trouwe dienst bij honderden voorstellingen is vervangen en toe is aan welverdiende rust bij nieuwe eigenaren.

En daarom opent de Stadsgehoorzaal op donderdag 2 november tussen 16:00 en 20:00 uur de achterdeuren voor een StadsgehoorSale. Iedereen is welkom om te komen winkelen en de memorabele meubels in huis te halen. De prijslijst met alle producten, waaronder iconische theaterstoelen uit de Grote Zaal en lampen, fauteuils en bijzettafels uit de foyers en kleedkamers, is te bekijken via www.stadsgehoorzaal.nl/stadsgehoorsale.

Memorabel theatermeubilair

Op donderdag 2 november openen om 16:00 uur de deuren van het Loading Dock aan de achterkant van de Stadsgehoorzaal (Emmazijstraat), waar alle producten staan uitgestald voor de geïnteresseerden. De collectie bestaat onder andere uit designerstoelen, -bankjes, -tafeltjes en -krukken van De Wit/Gispen en lampen. Pronkstukken deze middag zijn setjes iconische gele theaterstoelen van rij 0 uit de Grote Zaal. Met de opbrengst van de middag wordt een deel van de restylekosten gedekt. 

Alle spullen kunnen ter plekke gereserveerd en afgerekend worden, waarna ze klaar worden gezet bij het afhaalpunt. Het is niet mogelijk om voorafgaand aan de verkoopdag spullen te reserveren. De theaterstoelen uit de grote zaal worden dit seizoen nog één keer gebruikt en kunnen deze verkoopdag enkel gereserveerd worden. Vanaf februari staan deze stoelen gereed voor afhalen.

Weggeefhoek

Er is deze middag ook een weggeefhoek vol glaswerk, kopjes, schotels, borden etc. Zolang de voorraad strekt kunnen deze producten gratis meegenomen worden. De Stadsgehoorzaal kijkt er naar uit om veel winkelpubliek te mogen ontvangen!

StadsgehoorSale – Verkoop van memorabele theatermeubelen
Donderdag 2 november – 16:00 tot 20:00 uur
Prijslijst beschikbaar via www.stadsgehoorzaal.nl/stadsgehoorsale  


Redactie Economie & Ondernemen

Redactie Economie & Ondernemen