MAASSLUIS | Aankomend weekend is er elke avond een mooie voorstelling te zien in Theater Koningshof (Maassluis). Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de voorstelling Flip Noorman zingt Tom Waits.

Kaartverkoop
Tickets voor deze voorstellingen zijn te koop via de website www.theaterkoningshof.nl, telefonisch via 010-5911430 of aan de balie in Theater Koningshof.

© Lenny Oosterwijk

In de afgelopen jaren bouwde Flip met zijn band de Noormannen gestaag een reputatie op als vreemde eend in de bijt: creatieve arrangementen, scherpe, soms vervreemdende teksten, hele stukken onheilspellend spoken word.

Ja, als je ze dan toch ergens mee moest vergelijken: Tom Waits. Het was dan ook wachten tot Noorman na zijn succesvolle tournee met het werk van Leonard Cohen zijn andere grote held terug naar Nederland zou brengen. Flip Noorman zingt Tom Waits (in het Nederlands) wordt een avond waar Noorman op zijn eigenzinnige manier de dronken pianoballades en het dumporkest naar het theater brengt. Hij bewees al een begenadigd vertaler van het werk van Cohen te zijn; in dit programma doet hij er nog een schepje bovenop en zal alles in het Nederlands te horen zijn.

Aanstaande vrijdag 10 november te zien.


Publiciteit Koningshof

Publiciteit Koningshof

Theater Koningshof | Uiverlaan 20 | 010 591 1430 |
Bruisend Huis Maassluis! Theater, film, zalenverhuur, catering, feesten & partijen, vergaderingen, conferenties