UITNODIGING OFFICIËLE OPENING SINTERKLAASHUIS

MADRID | Sinterklaas ziet graag dat er komend zindag veel kinderen bij hem langkomen en nodigt de kinderen dan ook onderstaand van harte uit.

Lieve Kinderen,

Vol trots kan ik vertellen dat jullie ook dit jaar mij en de Pieten weer kunnen bezoeken in het enige echte Sinterklaashuis van Maassluis.
Dit jaar ben ik weer te gast bij Van Kortenhof in de fietsenwinkel aan de Heldringstraat 101. Op de bovenverdieping mag ik tot pakjesavond tijdelijk wonen. Een aantal Pieten zijn al vooruit gereisd en hebben hard gewerkt om de fietsenwinkel om te toveren tot het enige echte Sinterklaashuis van Maassluis.
Zondag 19 november om 12.00 uur zal ik op spectaculaire wijze arriveren. Daarna overhandigt loco-burgemeester Sjoerd Kuiper mij de sleutel van het Sinterklaashuis Maassluis en neem ik officieel mijn intrek. Ik zou het superleuk vinden als er heel veel kindjes bij dit feestelijke moment aanwezig kunnen zijn.

Vanaf dan is iedereen van harte uitgenodigd om alles te komen bewonderen. Zijn jullie ook zo benieuwd hoe mijn pyjama eruit ziet, waar de pieten de cadeaus inpakken en waar zij hun dansjes oefenen? Ik kan niet wachten om het jullie allemaal te laten zien.

En als jullie er dan toch zijn, neem dan gelijk een kleurplaat mee. Kleur hem op je mooist en wie weet win jij wel een spiksplinternieuwe Alpina kinderfiets. Sowieso kleur je nooit voor niets, want voor iedereen die zijn kleurplaat komt inleveren in het Sinterklaashuis bij Van Kortenhof, ligt er een klein cadeautje klaar.

Tot binnenkort,

Groetjes van Sinterklaas en alle pieten

De toegang is gratis. Kijk voor alle info en openingstijden  www.vankortenhof.nl/sinterklaashuis


Overall Beheerder

Overall Beheerder

Geen Reactie

Wij WEIGEREN Reacties ZONDER Voornaam + Achternaam!