MAASLAND | Onder begeleiding van de muziekgroep Tutti Frutti zal op vrijdag 24 november de nieuwe expositie in Tavenu in Maasland worden geopend. In deze expositie is het werk te zien van 7 leden van schildersgroep “De Vrijbuiters” uit Westland en Den Haag.

De schilderijen van “De Vrijbuiters” zijn hoofdzakelijk en-plein-air geschilderd, met landschap als thema. De exposanten zijn Martin Stoute, Dave Mens, Wil van der Lans, Mary Arkesteijn, Joke Brummelkamp, Angelique Daalman en Elly Papastoikou. Eénmaal per week, gedurende het hele jaar, trekt de groep er op uit om op een geschikte locatie in het Westland en Midden-Delfland buiten te gaan schilderen. Elly vertelt dat de groep laat zich inspireren door de steeds weer veranderende luchten en landschappen in alle jaargetijden. De werken die worden geëxposeerd bestaan uit olieverfschilderijen, pasteltekeningen, gouaches en aquarellen.

© Elly Papastoikou

Expositie “BUITEN NATUURLIJK” van schildergroep “De Vrijbuiters” in Tavenu Maasland.

Schildergenoot Theo Kuiper zal deze expositie openen op vrijdag 24 november om 20:00u.

De expositie is tot 17 december te zien. Tavenu is geopend op zaterdag, zondag en woensdag van 14.00 tot 17.00 uur, Pynasplein 5, 3155 VX Maasland. De toegang is gratis.Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.