MAASSLUIS | Op vrijdag 22 december komt de Coverband Kiss the Groove naar Maassluis toe. De band is opgezet door Frank van Duijne, bestaande uit 10 muzikanten. Ze spelen voornamelijk Funk, Soul en Pop en staan bekend om hun energieke performance die het publiek goed weet op te zwepen. De liefde voor muziek staat bij concerten van Kiss the Groove voorop! 

Voorprogramma: Nona Luca & Carolyn Shelby 

Nona Luca en Carolyn Shelby zullen hun muzikale talenten laten horen tijdens het voorprogramma van Kiss the Groove. Beide dames hebben een muzikale geschoolde achtergrond. Ook al hebben ze nooit samen gespeeld, het belooft een geweldige show te worden. Hun repertoire wordt een combinatie van soul, funk, pop (covers) en ook zullen ze hun eigen muziek voordragen. Enjoy! En laat je vooral verrassen! Het voorprogramma start om 20.00 uur.

A Night With Kiss The Groove

Ze spelen voornamelijk Funk, Soul en Pop en staan bekend om hun energieke performance die het publiek goed weet op te zwepen. De liefde voor muziek staat bij concerten van Kiss the Groove voorop! Deze show op 22 december staat in het teken van het 15-jarig bestaan van de band. Theater Koningshof wordt omgetoverd tot een heuse concertzaal én er zal gebruik worden gemaakt van o.a. special effects en bewegend licht. 

A Night with Kiss the Groove is een staconcert. Er zijn geen zitplaatsen beschikbaar voor dit concert!


Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.