MAASSLUIS | Op kerstavond een sfeervolle zangdienst met The Martin Mans Formation onder leiding van Martin Mans. De muzikale begeleiding is in handen van Martin Mans als dirigent en pianist, Martin Zonnenberg bespeelt het Garrels orgel.

M&M – Links Martin Mans, rechts Martin Zonnberg

Deze zangavonden op Kerstavond in de Groote Kerk Maassluis zijn een jarenlange traditie. Ook dit jaar weer georganiseerd door de Protestantse Gemeente Maassluis. Muziek, zang en een korte meditatieve boodschap van de predikant van de Groote Kerk Gerrit van Wolfswinkel als inleiding op het kerstfeest.

Het thema voor deze avond is ‘HOOP’. Dit zal doorklinken in de muziek, de zang van TMMF, de samenzang en de gesproken boodschap. De kerkruimte zal verlicht worden door de kroonluchters met de brandende kaarsen. Op zich al een sfeervol gebeuren. Al met al een mooi begin van het Kerstfeest 2023 met een prachtige boodschap.

Kerstavond, zondag 24 december 2023 19.30 uur in de Groote Kerk Maassluis.
U vindt de Groote Kerk aan het Kerkplein 2 in Maassluis. De deuren gaan open vanaf 18:45 uur. De toegang is vrij, wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten. Iedereen wordt uitgenodigd en is van harte welkom.


Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens & Maatschappij | Publiceert eigen artikelen en aangeleverde berichten binnen dit thema

1 Reactie

  1. M.de jong
    14 december 2023 at 14:55

    Ik vraag mij of dit nou wel veilig is…….