MAASSLUIS | Op 11 januari is het eindelijk weer zover: Dé Nieuwjaarsvoorstelling met ‘2024: De kop is eraf’. In Cultuurcentrum Het Witte Kerkje kijken we terug en vooruit. Met humor, scherpe teksten, eigen songs en bekende covers van Walter Diedrich en Yonder.

Cabaret van Walter Diedrich

“De kop is eraf”: het nieuwe jaar is begonnen. Dat betekent natuurlijk terugblikken op een roerig 2023. Walter Diedrich, Neerlandicus en muzikant, gidst ons door het jaar, een landschap met dalen en zeker ook veel toppen! Wie zijn er nog altijd en wie zijn er niet meer? Wat is er gebeurd in Nederland, in de regio en in Maassluis? En wat staat ons te wachten? Maar laten we optimistisch zijn! Er zal vooral gelachen en geproost worden.

Donderdag 11 januari 2024 om 20.00 u, de zaal gaat open om 19.30 u.
WELKOM!
Cultuurcentrum Het Witte Kerkje Maassluis
Constantijn Huygensstraat 1
www.wittekerkjemaassluis.nl

Muziek van Yonder

De muziek wordt verzorgd door Yonder. Van pop tot Frans chanson en close harmony! De band bestaat uit Walter Diedrich, Martine de Heij, Jerry Kallan en Pityu Juhász, de nieuwe gitarist/zanger.

“De kop is eraf”: het glas is dus nog veel meer dan halfvol! We gaan er dan ook een mooi jaar van maken. Daarom: alvast vooruitkijken, ook naar lezingen die in het Cultuurcentrum HWK gepland staan en uitkijken naar bijzondere ontmoetingen.

De toegang voor deze voorstelling is net als vorig jaar gratis en om 20.00 u heffen we het glas op het nieuwe jaar!

© PR – Walter Diedrich, Martine de Heij, Pityu Juhász, Jerry Kallan

Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.