door Daan van der End

MAASSLUIS | Een nieuw jaar met nieuwe kansen. Komende zaterdag 20 januari organiseert Evenementenband De FurieToeters weer een gezellige bingo.

U bent het gewend dat wij weer tal van mooie geldprijzen voor u hebben. In de tombola hebben we de ruim gevulde boodschappentassen met dagelijkse boodschappen en altijd wat extra versnaperingen. Vergeet ook niet onze vrije ronde waarin u 3 kaartjes voor de laatste ronde kunt winnen.

In de laatste ronde kunt u totaal 175 Euro winnen. In deze dure tijden toch een leuke prijs om voor te spelen. De bingo wordt gehouden in ons onderkomen in Het Muziekgebouw aan de Dr. Albert Schweitzerdreef 477 te Maassluis. Vergeet als trouwe bezoeker niet uw stempelkaart mee te nemen.

Aanvang van de bingo is om 20.00 uur. Zaal open om 19.30 uur. De eerste koffie of thee is voor onze rekening. Tot zaterdag.


Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens & Maatschappij | Publiceert eigen artikelen en aangeleverde berichten binnen dit thema