MAASSLUIS | Ook in de komende weken is er weer kunst te bewonderen van een Maassluise Kunstenaar in de DrieMaasHave. Na de succesvolle exposities van Sabine van Leeuwen-Roomer en Frits Veenland is het nu de beurt aan Reinier Verduijn om een aantal van zijn werken tentoon te stellen.

Als thema voor deze expositie heeft Reinier de natuur gekozen. Met verschillende fotorealistische schilderijen van ‘wilde dieren’ laat hij de schoonheid van de natuur zien. Laat u inspireren en bekijk het werk op de benedenverdieping van de DrieMaasHave.

De expositie is te zien t/m 31 maart 2024. Adres: DrieMaasHave, Stadsmolen 101, Maassluis.


Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.