MAASSLUIS | Op dinsdagavond 19 maart 2024 vindt het Alzheimer Café met thema ‘Zorg aan huis’ plaats in De Tweemaster in Maassluis.

Samen oud worden is een fijn toekomstbeeld, natuurlijk wil je ook zo lang mogelijk samen blijven wonen. Als een partner dementie krijgt is het prettig als zorg thuis mogelijk is. Zorg aan huis kan op verschillende manieren worden geregeld. Gastsprekers Lynn van der Drift, regisseur en Rianne Hogervorst, kwaliteitsverpleegkundige bij Careyn, leggen uit hoe Volledig Pakket Thuis kan bijdragen aan langer, veilig en verantwoord thuis wonen. Ook voor persoonlijke vragen kunt u bij hen terecht. Kom gerust langs en neem iemand mee.

U bent op 19 maart 2024 vanaf 19.00 uur van harte welkom. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. Het Alzheimer Café Maassluis vindt plaats in de Tweemaster, Vondelpark 2 in Maassluis en is gratis toegankelijk.

Argos Zorggroep organiseert het Alzheimer Café in samenwerking met Careyn, Seniorenwelzijn en Minters Mantelzorg. Het Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden. Men ontmoet elkaar in een ongedwongen sfeer met een kopje koffie of thee. Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen aan de aanwezige deskundigen.Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens & Maatschappij | Publiceert eigen artikelen en aangeleverde berichten binnen dit thema