MAASSLUIS | Kom binnen, de deuren staan voor jou open. De Hooftzaak zet zaterdag 6 april van 9.45 – 16.00 uur de spotlights op de dagbesteding in het buurtcentrum aan de P.C. Hooftlaan 11a in Maassluis en jij bent uitgenodigd.

Maak tijdens deze open dag kennis met de mogelijkheden voor een leuke dagvinulling en dagbesteding met een Wmo-indicatie. Kom langs en hoor ervaringsverhalen van deelnemers. Ervaar tijdens gratis keramiek- en schilderworkshops zelf de mogelijkheden, laat je inspireren door ervaringsverhalen en informeren tijdens de presentaties. We beantwoorden graag jouw vragen. Naast gezelligheid en lekkere hapjes uit onze eigen keuken is er ook een prikkelarme ruimte.

Programma

  • 09.45 uur Deuren open
  • 10.00 uur Officiële opening
  • 10.15 – 16.00 uur Informatietafels: stel je vragen aan de deelnemers van onze activiteiten
  • 10.30 – 12.30 uur Workshop Keramieken met Anna
  • 11.00 – 11.30 uur Presentatie dagbesteding: talentontwikkeling, sociaal contact en meedoen
  • 11.30 – 13.00 uur Gezonde en gezellige lunch (tegen betaling).
  • 13.30 – 15.30 uur Workshop Collage schilderen met primaire kleuren met Marjoes
  • 14.00 – 14.30 uur Presentatie dagbesteding: talentontwikkeling, sociaal contact en meedoen
  • 16.00 uur Einde

Buurtcentrum De Hooftzaak

De Hooftzaak biedt ontwikkelingsmogelijkheden, sociale contacten en meedoen in de gemeenschap. Het buurtcentrum is er voor inwoners en professionals uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Dagbesteding op deze locatie betekent dan ook dat je gebruik maakt van alle voordelen van het centrum. Onder deskundige begeleiding ontwikkel jij je talenten. Jij doet samen met buurtbewoners en andere stadsgenoten mee aan gezamenlijke activiteiten die bij jouw wensen en leerdoelen passen. Ondertussen heb je contact met andere bezoekers van het centrum en kun je, als je dit wilt, genieten van een gezonde, vers bereidde lunch.

Meer informatie

Kun je niet aanwezig zijn of wil je alvast meer informatie? Bel 010 – 4 608 981, mail naar infodehooftzaak@stoed.nl of bezoek www.stoed.nl.


Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens & Maatschappij | Publiceert eigen artikelen en aangeleverde berichten binnen dit thema

Geen Reactie

Wij WEIGEREN Reacties ZONDER Voornaam + Achternaam!