MAASSLUIS | Aanstaand weekend 12 en 13 april vindt de 10e editie van het Tweedehands Fashion Event TipTop voor Nop plaats. Omdat we 5 jaar bestaan, vieren we feest. Kom langs op deze supergezellige en sfeervolle kledingmarkt in Maassluis dit weekend. Maar liefst 70 vrijwilligers komen in samenwerking met Stichting Present weer in beweging om de tweedehands kledingmarkt op te tuigen.

Extra feestelijk

Er is op vrijdagavond een loterij waarbij we mooie prijzen weggeven. Er lopen stylistes rond die jou op weg willen helpen bij het uitzoeken van je outfit, je kunt je haar laten doen en iedereen die een mooie outfit heeft uitgezocht, kan meelopen op de catwalk. Dit alles onder het genot van een drankje en een heerlijke traktatie. Ook is er live muziek.

Op dit evenement mogen vrouwen gratis tweedehands kleding, schoenen en accessoires uitzoeken. De vrijwilligers kunnen niet wachten om er weer een onvergetelijk weekend van te maken. Voor de tweede keer is er ook een TipTop voor Nop KIDS op zaterdag. Moeders en oma’s kunnen op zaterdagochtend 13 april gratis kinderkleding uitzoeken.

© Karin Poldervaart fotografie

5 jaar geleden

Vijf jaar geleden ontstond het idee bij twee vrouwen voor een 2e hands kledingmarkt vanuit een passie voor vrouwen en fashion. We ontdekten dat er bergen kleding op de grote kledinghoop terechtkomt. De zogeheten fast-fashion belt. Zoveel goede, gedragen kleding blijft ongedragen in de kast hangen. Met TipTop voor Nop zorgen we ervoor dat kleding (schoenen, tassen en sjaals) een tweede of derde leven krijgt. Ook zien we verbinding tussen alle lagen van de samenleving ontstaan. Iedereen is bij TipTop voor Nop gelijk. Keer op keer maken we een heleboel mensen hiermee blij!

Locatie

Het duurzame evenement vindt plaats in het gebouw van de Maranathakerk , G.A. Brederolaan 49, Maassluis. Vrijdag 12 april van 19.00 tot 21.00 uur. En zaterdag 13 april van 10.00 tot 12.00 uur. Iedereen is welkom; of je nu graag duurzame keuzes maakt, een vintage liefhebber bent, een kleine beurs hebt of het leuk vindt om andere vrouwen te ontmoeten. Voor de vrijdagavond is aanmelding verplicht. Zaterdagochtend kun je gewoon binnenlopen.

Tiptop voor Nop is een initiatief van een groep enthousiaste vrouwen uit de stad in samenwerking met Stichting Present, www.SamenzijnwijMaassluis.nl, Stichting Vluchtelingenwerk, de Kledingbank, de Jumbo, By JUUL en de EGMA.Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Stichting Present

Stichting Present

STICHTING PRESENT | Een brug slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.