MAASSLUIS | Op dinsdagavond 16 april 2024 vindt het Alzheimer Café met thema ‘Minters voor de mantelzorger’ plaats in De Tweemaster in Maassluis.

Minters voor de mantelzorger. Gastsprekers Ymke Goedhart en Linda Verhage, beiden werkzaam bij Minters Mantelzorg, vertellen hoe Minters klaarstaat voor mantelzorgers in Maassluis. Soms voelen mensen zich geen ‘mantelzorger’ en blijken zij dit in de praktijk toch te zijn. Het is soms zo vanzelfsprekend dat je je partner of je ouders helpt. Ymke en Linda gaan het gesprek aan over wat zij kunnen bieden en lichten verschillende cursussen rondom mantelzorg toe. Kom deze avond dus langs om te ervaren wat Minters voor u kan betekenen.

U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. Het Alzheimer Café Maassluis vindt plaats in de Tweemaster, Vondelpark 2 in Maassluis en is gratis toegankelijk.

Argos Zorggroep organiseert het Alzheimer Café in samenwerking met Careyn, Seniorenwelzijn en Minters Mantelzorg. Het Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden. Men ontmoet elkaar in een ongedwongen sfeer met een kopje koffie of thee. Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen aan de aanwezige deskundigen.Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens & Maatschappij | Publiceert eigen artikelen en aangeleverde berichten binnen dit thema