MAASSLUIS | DJ’s zijn tegenwoordig razend populair! Armin van Buuren, DJ Tiësto, Garrix en Oliver Heldens zijn namen die wereldwijd bekend zijn. Overal waar ze komen zorgen ze er met hun muziek voor dat iedereen los gaat op de dansvloer.

Vind jij het leuk om te ontdekken of muziek maken als DJ iets voor jou is? Meld je dan aan voor dit unieke project bij Muziek@Maassluis! Onder leiding van Alain Polis (DJ Mainstreet) leer je in 6 workshops in een groep van maximaal 8 cursisten de eerste beginselen van dit vak.

© MatM

Dit project sluit je af met een optreden tijdens een wijkenfeest op zondag 9 juni ergens in Maassluis! De lessen starten op woensdag 17 april  van 19.00-20.00 uur in Theater Koningshof. In de meivakantie zijn er geen workshops. Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te kunnen doen. Voor deelname aan dit project betaal je slechts €25,00.


Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.