MIDDEN-DELFLAND | Het is lente en de weidevogels zijn weer aangekomen. De natuur in ons landschap en de boomgaarden staat ​​ook niet stil. Afhankelijk van de weersomstandigheden zal de bloesem weldra zorgen voor een kleurrijk tafereel.

Een mooie gelegenheid om per fiets te genieten van het unieke polderlandschap van Midden-Delfland. En natuurlijk van de speciaal op deze dag opengestelde boomgaarden op verschillende boerderijen in Schipluiden. “Op zaterdagmiddag 20 april mogen we de erven op om alles van dichtbij te bekijken en krijgen we uitleg van de boer. Op het eindpunt trakteren wij natuurlijk een fruitsapje”, zegt organisator Agrarische Natuurvereniging Vockestaert.

Aanmelden

Wilt u graag mee? Stuur dan een mailtje naar educatie@vockestaert.nl. Vermeld daarbij het aantal personen en uw mobiele telefoonnummer. Dan ontvangt u meer informatie over de locatie. Deelname is gratis dankzij een bijdrage van St. Groenfonds Midden-Delfland.


Redactie Milieu&Natuur

Redactie Milieu&Natuur

Redactie MILIEU & NATUUR | Schrijft artikelen over de natuur en het milieu en plaatst binnen dit thema artikelen die via persberichten zijn aangeleverd.

Geen Reactie

Wij WEIGEREN Reacties ZONDER Voornaam + Achternaam!