Hoofdsponsor: Verhagen Vastgoed Onderhoud | Save the date! !

Get ready to dance op de 3e editie van Koningsnacht Silent Disco bij c.k.c. Maassluis

MAASSLUIS | Op vrijdagavond 26 april 2024 wordt de feesttent bij c.k.c. Maassluis opnieuw omgetoverd tot een enorme dansvloer voor de derde Koningsnacht Silent Disco! Na twee waanzinnige edities kunnen we niet wachten om dit feest nog grootser te maken.

© Edwin Sonneveld fotografie

En hier is het goede nieuws: de Early Bird tickets zijn sinds woensdag 14 februari 2024 in de verkoop gegaan! Dus, wacht niet langer, stel je vriendengroep samen en zorg ervoor dat je jouw plekje tegen een gereduceerd tarief veiligstelt voor dit fantastische feest. De reguliere verkoop begint op 13 maart.

Meer informatie

Koningsnacht Silent Disco is op vrijdagavond 26 april 2024 en begint om 20:30 uur bij Korfbalvereniging c.k.c. Maassluis, Wipperspark 1b in Maassluis. Hier vind je een geweldige mix van muziek, eten en drinken om de hele avond door te blijven dansen.

Laat dit feest niet aan je voorbijgaan en vier Koningsnacht met ons op een unieke en onvergetelijke manier!

Algemene info: koningsnacht.ckcmaassluis.nl | koningsnacht@ckcmaassluis.nl


Addie Intisari (Redacteur Economie)

Addie Intisari (Redacteur Economie)

Redacteur ECONOMIE | Zwaartepunt ligt bij (Extra)regionaal & (Inter)Nationaal nieuwtjes.
De categorie artikelen gaan over de economie in de breedste zin voor:
- Ondernemers
- Consumenten
Hieronder vallen ook Partner artikelen en artikelen met een Advertorial karakter