Vrij toegankelijk, gratis en gezellig voor iedereen

MAASSLUIS | Aanstaande maandag 29 april, in de meivakantie, is er van 10.00 tot 16.00 uur een gezellige Doe-Mee-markt in Theater Koningshof in Maassluis. Op deze dag laten organisaties en instellingen uit Maassluis zichzelf zien met een leuke doe-activiteit, zoals ponyrijden, dansen, toneel spelen, geheugen trainen en picketbal. Maar ook lasergamen, graffiti spuiten en nog veel meer.

Op de Doe-Mee-markt kun je kennismaken met de vele organisaties en instellingen die Maassluis heeft, op het gebied van cultuur, sport en welzijn. Er valt van alles te ontdekken en te doen. Alle inwoners van Maassluis, jong en oud, zijn tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom in Theater Koningshof. Deelname is gratis en je hoeft je niet aan te melden. Neem je gezin, familie, vrienden, buren en kennissen mee naar de Doe-Mee-Markt en geniet van een leuke dag vol actieve ontmoetingen.

De Doe-Mee-Markt is een initiatief van #SamenzijnwijMaassluis en wordt georganiseerd in samenwerking met Maassluise maatschappelijke instellingen en sport- en cultuurorganisaties. Meer informatie over het programma is te vinden op: Doe-Mee-Markt 2024 op SamenzijnwijMaassluis.nl

Samen zijn wij Maassluis

#SamenzijnwijMaassluis is gericht op het verbinden van inwoners met elkaar en met maatschappelijke organisaties, sportverenigingen en cultuur in Maassluis ter bevordering van integratie, het tegengaan van eenzaamheid en versterken van de gemeenschappen.

Op www.samenzijnwijmaassluis.nl vind je allerlei informatie zoals een digitale stadsgids met alle maatschappelijke organisaties en diensten die zij aanbieden, maar ook een agenda met vele activiteiten. Alles handig bij elkaar, op één online plek. Maak ook een profiel aan en raak betrokken.Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens & Maatschappij | Publiceert eigen artikelen en aangeleverde berichten binnen dit thema