MAASSLUIS | Patricia Damen exposeert in de maand mei in het Douanehuisje in Maassluis. Laat je overweldigen door deze vrolijke expositie KLEURENKRACHT.

Patricia Damen maakt voornamelijk schilderijen met acrylverf, maar maakt ook gebruik van andere materialen en technieken. Een aantal schilderijen van de expositie KLEURENKRACHT, die in 2022 te zien was in de rechtbank in Rotterdam, zijn in de maand mei te zien in het Douanehuisje. De expositie wordt daarnaast aangevuld met veel nieuwe werken.

De Maassluise kunstenares schildert al jaren. Eerst thuis op zolder bij haar ouders, maar sinds een jaar in een atelier in Vlaardingen. Patricia laat zich inspireren door ervaringen uit het dagelijkse leven, die zij op haar eigen creatieve en fantasierijke wijze uiteenzet op doek en andere materialen.

Douanehuisje

De Culturele Raad Maassluis stelt namens de gemeente Maassluis het Douanehuisje gratis ter beschikking voor culturele en kunstzinnige activiteiten. Meer informatie hierover is te vinden is op de website van de CRM, www.crmmaassluis.nl, onder de kop Douanehuisje. Voor overige vragen kunt u terecht bij Mischa Koorneef, 06 18 51 30 90 of douanehuisje@crmmaassluis.nl.

De expositie van Patricia Damen is van zaterdag 4 tot en met zondag 26 mei gratis te bezoeken op alle zaterdagen en zondagen van 14.00 tot 17.00 uur in het Douanehuisje aan de Govert van Wijnkade 52 in Maassluis. Op zaterdag 18 mei, tijdens de Historische Trekvaartdag, is het Douanehuisje geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over de kunstenaar is te vinden op haar instagrampagina @patricia_damen_art. Daar worden ook extra openingstijden bekend gemaakt.

Douanehuisje

De Culturele Raad Maassluis stelt namens de gemeente Maassluis het Douanehuisje gratis ter beschikking voor culturele en kunstzinnige activiteiten. Meer informatie hierover is te vinden is op de website van de CRM, www.crmmaassluis.nl, onder de kop Douanehuisje. Voor overige vragen kunt u terecht bij Mischa Koorneef, 06 18 51 30 90 of douanehuisje@crmmaassluis.nl.Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Overall Beheerder

Overall Beheerder