HOEK VAN HOLLAND | Op Hemelvaartsdag, vindt Royal Festival plaats op het strand van Hoek van Holland. Het festival biedt een divers programma met meer dan 40 artiesten op 5 verschillende podia. De headliners zijn onder anderen Kris Kross Amsterdam, Lucas and Steve, Benny Rodrigues en Outsiders. Het evenement van Beachclub Royal verwacht zo’n 12.000 bezoekers te trekken.

Royal Festival is een jaarlijks terugkerend evenement dat het begin van het strandseizoen markeert. Bezoekers kunnen genieten van een mix van muziekstijlen: van EDM tot house, techno, apres ski en freestyle. Dit jaar is het thema ‘destination unknown’ waarmee Royal Festival de bezoeker meeneemt op een reis rond de wereld waarin de verschillende stages elk een thema van een land zijn gehuld.

Dit unieke evenement viert niet alleen het begin van het strandseizoen, maar ook een primeur voor zowel regio Rotterdam als regio Westland. Als pioniers zijn wij de eerste die zo’n grootschalig festival rechtstreeks op het Hoekse strand organiseren.

Het terrein van Royal Festival zal even groot zijn als maar liefst drie voetbalvelden, waardoor er voldoende ruimte is voor 12.000 feestende festivalgangers en een heus reuzenrad!

Tickets voor het Royal Festival zijn verkrijgbaar via de officiële website www.royalfestival.nl/ van het festival.Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.