MAASSLUIS | Het nieuwe theaterseizoen 2024/2025 wordt natuurlijk weer op een feestelijke wijze gepresenteerd met previews, ontmoetingen en beelden van wat je kunt verwachten. Wie er precies komen optreden is nog een verrassing, maar we gaan er sowieso weer één groot feest van maken. Wil jij op vrijdagavond (20:15) in de zaal zitten? Reserveer dan snel één van de laatste (gratis) tickets via de link hieronder.

MEER INFO EN TICKETS

Bekijk hier het volledige theaterprogramma

Bekijk hier het volledige filmprogrammaOntdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Publiciteit Koningshof

Publiciteit Koningshof

Theater Koningshof | Uiverlaan 20 | 010 591 1430 |
Bruisend Huis Maassluis! Theater, film, zalenverhuur, catering, feesten & partijen, vergaderingen, conferenties