door Mick Otten

MAASSLUIS | Tijdens het Pinksterweekend van 18 t/m 20 mei doet Maassluise Kunstenaar Marieke van Baalen mee met de Kunst- en Natuurroute in Wemeldinge.

Bij dit evenement ontmoeten kunst en natuur elkaar in allerlei kunstuitingen, van schilderijen tot glas, textiel, papier of keramiek van een groot aantal kunstenaars. Het overkoepelende thema is ‘Natuurlijk Zilver’. Elke deelnemende kunstenaar is uitgedaagd om minstens één kunstwerk met dit thema te maken.

© MvB

Marieke laat haar schilderijen zien die gemaakt zijn met de vier oerelementen: water, aarde, lucht en vuur, maar ook werk van textiel en papier. Een mooie combinatie van grove en verfijnde technieken.

Natuur is een grote inspiratiebron voor mijn werk. Na een wandeling of vakantie kom ik terug met vondsten en foto’s die mij inspireren om in mijn atelier aan de slag te gaan, gebruikmakend van allerlei technieken. Ik experimenteer en speel graag en laat me graag verrassen door toevalligheden”, aldus Marieke.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op 18, 19 en 20 mei tussen 13.00 en 18.00 uur. Kunst- en Natuurroute Wemeldinge, Expositieadres: Dorpsstraat 87a Wemeldinge

mariekevanbaalen@gmail.com

www.mariekevanbaalen@weebly.comOntdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Stichting Maassluise Kunstenaars

Stichting Maassluise Kunstenaars

St. Maassluis Kunstenaars | Groep van (semi) professionele beeldende kunstenaars. Zij wonen in Maassluis of Maasland of hebben daar hun atelier.

Geen Reactie

Wij WEIGEREN Reacties ZONDER Voornaam + Achternaam!