MAASSLUIS | Klimaatburgemeester Patrick Steenks en wethouder Denise Mulder (o.a. Duurzaamheid en biodiversiteit) nodigen u van harte uit om zaterdag 25 mei bij tuincentrum Boers je (tuin-/stoep-/terras-) tegels in te leveren voor groen. Door stenen te vervangen voor groen zorgen we dat regenwater beter wordt opgenomen en hitte in warme zomers minder wordt. Bovendien worden mens, dier en insect blij van meer groen! 

Zaterdag 25 mei staat van 9.00 tot 13.00 uur het tegelteam bij het Groen Klimaatplein van Tuincentrum Boers in Maasdijk klaar om jouw tegels in ontvangst te nemenLever uw tegel(s) in bij tuincentrum Boers en daarvoor in de plaats krijgt u gratis een mooie (kruiden)plant of stek. Hieronder leest u de spelregels.   

Spelregels   

Op de parkeerplaats van het tuincentrum staat tussen 9.00 en 13.00 uur een container klaar waar je de tegels ingooit. Bakstenen, stoeptegels, grindtegels mogen er allemaal in. Grindtegels (45x60cm) tellen voor 3 stoeptegels van 30 x 30. Het tegelteam helpt daarbij een handje. De tegels worden geruild voor plantenvouchers die in te leveren zijn in het tuincentrum. Aanmelden vooraf is niet nodig. 

Hoeveel tegels voor hoeveel planten?

Aantal tegels*Planten
11
2 t/m 32
4 t/m 93
10 t/m 144
15 t/m 195
20 t/m 246
25 t/m 297
30 t/m 398
40 t/m 499
50 +10

Kijk voor meer tips DIY tuintips – NK Tegelwippen (nk-tegelwippen.nl)Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Milieu&Natuur

Redactie Milieu&Natuur

Redactie MILIEU & NATUUR | Schrijft artikelen over de natuur en het milieu en plaatst binnen dit thema artikelen die via persberichten zijn aangeleverd.

Geen Reactie

Wij WEIGEREN Reacties ZONDER Voornaam + Achternaam!