MAASSLUIS | RataPlan nodigt alle recyclefans en kringloopliefhebbers uit voor een zomerse VIP-koopavond op vrijdag 31 mei. Deze speciale avond belooft een unieke combinatie van gezelligheid en duurzaamheid, waarbij de sfeer van Hawaii en Ibiza centraal staat in elke RataPlan-vestiging. De deuren zijn geopend van 18.00 tot 21.00 uur.

Feestelijke extra’s met de RataPlan klantenpas

Tijdens de summernight maken klantenpashouders gebruik van een eenmalige kortingsvoucher voor 20% korting op de gehele aankoop. Ook krijgen zij de gehele avond dubbele spaarpunten. Zo wordt er nog sneller gespaard voor mooie beloningen zoals kortingen, koffie met gebak of een donatie van €5 aan KiKa. Voor klanten die nog geen klantenpas hebben, biedt deze avond de perfecte gelegenheid om er kosteloos één aan te vragen en direct van de voordelen te genieten.

© PR

Duurzaamheid en creativiteit komen samen tijdens deze zomerse avond

Er is geen verplichte dresscode, maar het dragen van een bloemenblouse of Ibiza-look wordt zeker gewaardeerd. Zo komen klanten direct in de stemming en genieten zij van een mocktail, gezellige muziek, lekkere hapjes en unieke kringloopvondsten. Wanneer klanten klaar zijn met koopjesjagen, kunnen zij nog plaatsnemen bij de workshop upcycling. Hier pimpen zij bijvoorbeeld een vaas, of maken een krans van oude boeken.

Alle winkels van RataPlan doen mee aan dit evenement op 31 mei, en zijn overdag geopend volgens de gebruikelijke openingstijden. Om 18.00 uur start de koopavond en deze zal tot 21.00 uur duren.
Tijdens de koopavond zijn de inbrengbalies van alle vestigingen gesloten.

Over RataPlan
RataPlan zet zich in voor duurzaamheid en sociaal ondernemen door het bieden van werkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met een koffiecorner, RataPlantafdeling, fietsenwerkplaats en upcycling workshops is RataPlan meer dan alleen een kringloopwinkel.Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens & Maatschappij | Publiceert eigen artikelen en aangeleverde berichten binnen dit thema

Geen Reactie

Wij WEIGEREN Reacties ZONDER Voornaam + Achternaam!