MAASSLUIS | “Onlangs werd mij gevraagd of ik, Ria Biesheuvel uit Maassluis, wilde deelnemen aan een expositie in de Maassluise Kunstuitleen. Dat vond ik heel leuk en reageerde zeer verrast te zijn dat ik mijn schilderijen daar mocht tentoonstellen.

Al vele jaren beoefent Ria deze hobby en zij kan het iedereen aanraden, haarde geeft het ontspanning en vanzelf ook inspanning, rust en plezier om er iets van te maken. 

De Kunstuitleen was voor Ria geen onbekend gebied: zij heeft daar een aantal jaren gewerkt als vrijwilligster, wat een fijne tijd was. Daarnaast kon zij tegelijkertijd kennisnemen van heel veel schilderijen en andere kunstvormen welke in de Kunstuitleen beschikbaar zijn.

Ria: “Bij mij was er jaren terug ook een grote behoefte om echt lessen te gaan nemen in de schilderkunst.
Daarvoor ging ik naar Vlaardingen, meldde mij aan bij Galerie DE DUIG, en dat heeft zeker 10 jaar geduurd. Voor het opzetten van een doek gebruik ik eerst acrylverf, en als het dan naar mijn zin is, ga ik over in olieverf. Soms is het een zelfbedacht iets, maar ik maak ook gebruik van foto’s, of een plaatje wat mij aanspreekt.”

Leuk als u komt kijken in de Kunstuitleen, ingang Bibliotheek te Maassluis, Toegang gratis. Expositie is vanaf 30 mei tot en met 26 juni.Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.

Geen Reactie

Wij WEIGEREN Reacties ZONDER Voornaam + Achternaam!