MAASSLUIS | Zaterdag 1 juni staan we van 10.00 uur tot 15.00 uur weer paraat voor de jaarlijkse rommelmarkt.

Wij hebben een heleboel nieuwe en natuurlijk leuke: serviezen, glaswerk, potten, pannen, spelletjes, puzzels, kleding; Je kunt het zo gek niet opnoemen of we hebben het. Er zit vast iets voor u tussen.

Wij zorgen weer voor een prima kopje koffie of thee met iets lekkers en er is natuurlijk ook iets fris te drinken. We hopen dat u zaterdag weer allemaal van de partij bent. Zoals inmiddels bekend bij de vaste bezoekers van onze rommelmarkt, vragen we nergens hoge prijzen voor. Dus kom gezellig snuffelen en sla uw slag!

Zaterdag 1 juni | 10.00-15.00 | Gratis toegang | Sparrendal 3 (langs de Weverskade)

U vindt ons op het Sparrendal 3. De ingang van ons gebouw bevindt zich langs de Weverskade (vlak bij Dierenhoek “het Sparretje”. Komt u met de auto, dan is er voldoende parkeergelegenheid bij het Sparrenflat.

© PR

Voor meer informatie over onze vereniging kunt u terecht op onze website: www.siervismaassluis.nlOntdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens & Maatschappij | Publiceert eigen artikelen en aangeleverde berichten binnen dit thema

Geen Reactie

Wij WEIGEREN Reacties ZONDER Voornaam + Achternaam!