MAASSLUIS | Op zondagmiddag 18 juni ben je van harte uitgenodigd voor een geweldige kindervoorstelling ‘Jij telt mee!’ gepresenteerd door Kinderkoor Wonderwijs en de bekende poppenspeler Matthijs Vlaardingerbroek. Tijdens deze interactieve en vermakelijke voorstelling zullen we het spannende verhaal ontdekken van koningin Esther, Mordechai en de gemene Haman.

Tijdens de voorstelling staat het verhaal centraal van een stoere meid die zich door niets laat afschrikken en met haar vindingrijkheid het volk redt van een grote ramp. Met nieuwe buikspreekacts van Henkie en verbazingwekkende trucs van Matthijs Vlaardingerbroek zal dit verhaal onvergetelijk zijn! De kinderen van Wonderwijs zullen ervan zingen.

De voorstelling vindt plaats van 16.00 tot 17.00 uur in de Immanuelkerk en is geschikt voor kleine en grote mensen vanaf 4 jaar. De toegang is gratis, wel zal er de mogelijkheid zijn om een vrijwillige bijdrage te geven. Voor kinderen tot 4 jaar is er kinderoppas aanwezig. Kom gezellig naar de Immanuelkerk, Lange Boonestraat 5 in Maassluis en beleef samen met ons deze geweldige kindervoorstelling. Mis het niet!

Voor meer informatie kijk je op kinderkoorwonderwijs.nl.

Over kinderkoor Wonderwijs

Kinderkoor Wonderwijs, onder leiding van Corinda van den Bos en Marielle Romeo, is een christelijk kinderkoor dat bestaat uit ongeveer 55 kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar. Het koor is bekend vanwege hun enthousiaste optredens tijdens diverse evenementen in Maassluis. Deze keer organiseert Wonderwijs de komende kindervoorstelling ‘Jij telt mee!’ waarbij ze samen met poppenspeler Matthijs Vlaardingerbroek het publiek mee zullen nemen in het verhaal door middel van spel, trucs en zang.Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.