door Wim Hartman

MAASSLUIS | Ditmaal op de dinsdagavond 6 december werd de 13e ronde gespeeld in de najaarscompetitie bij Excelsior Maassluis. Winnaar van de avond werd Theo Wijsman met het respectabele aantal van 7569 punten. Als 2e eindigde de oudste deelnemer, John den Outer, met 7012 punten en als 3e kwam Wim Hartman met 6789 punten uit de bus.

Theo Wijsman deed goede zaken in het algemeen klassement. Door zijn overwinning deze avond nam hij de 3e plaats over van Martin den Hartog en heeft nog maar een schamele 11 punten achterstand op nummer 2 Corné Andreae. Cor Stratemans blijft de fiere koploper.  De poedelprijs was ditmaal weggelegd voor Emmy Den Braven.

Op maandag 12 december 2022 spelen we de laatste ronde van deze cyclus. Aanvangstijd zoals gebruikelijk 19.15 uur.

Verder willen wij nog uw aandacht vragen voor het kerstklaverjastournooi op donderdag 22 december 2022. Er is nog plaats en U kunt zich hiervoor aanmelden via whartmanexc@zonnet.nl. Op de website van Excelsior Maassluis kunt U nadere gegevens lezen. Komt U ook?