© WOS en Wereldhave - Plannen Koningshoek gewijzigd

De WOS weet te melden dat de uitbreiding van winkelcentrum Koningshoek in Maassluis maar voor de helft zal worden gerealiseerd.  Zo komt er geen parkeerdek. De woningen op het winkelcentrum zijn ook geschrapt. 

Het eerdere plan hield in dat er 8000 m² winkeloppervlakte bij zou komen. Dat wordt nu 3500 m².  Deze verandering in de plannen is ingegeven door de toename van het aantal webshops en de stagnerende economie. 

Ook de ingangen worden anders dan eerder de bedoeling was. De oorspronkelijk geplande ronde bogen van de ingangen zijn nu vervangen door pilaren met glazen daken.

Door al deze wijzigingen zijn er minder extra parkeerplaatsen nodig.  Wel komen er binnenkort extra parkeerplaatsen bij voor de tijdelijke ALDI. Parkeren blijft gratis.

Redactie

Redactie

Hoofdredactie van Maassluis.Nu | Verzorgt berichtgeving die niet onder een specifiek redactieteam valt