MIDDEN-DELFLAND | Het is lente en de weidevogels zijn weer aangekomen. De natuur in ons landschap en de boomgaarden staat ook niet stil. Afhankelijk van de weersomstandigheden zal de bloesem weldra zorgen voor een kleurrijk tafereel. Een mooie gelegenheid om per fiets te genieten van het unieke polderlandschap van Midden-Delfland.

En natuurlijk van de speciaal op deze dag opengestelde boomgaarden. “Op zaterdag 22 april vanaf 13.00 uur mogen we alles van dichtbij bekijken en krijgen we uitleg op drie verschillende boomgaarden in Maasland. Na bezichtiging van de voedselakker op het eindpunt trakteren wij natuurlijk een fruitsapje”, zegt organisator Agrarische Natuurvereniging Vockestaert.

Aanmelden
Wil je graag mee? Stuur dan een mailtje naar monique@vockestaert.nl. Dan ontvangt u meer informatie over de aanvangslocatie. Deelname is gratis dankzij een bijdrage van St. Groenfonds Midden-Delfland.

© Tiny van der Meer


Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Redactie Milieu&Natuur

Redactie Milieu&Natuur

Redactie MILIEU & NATUUR | Schrijft artikelen over de natuur en het milieu en plaatst binnen dit thema artikelen die via persberichten zijn aangeleverd.