VLAARDINGEN | Op zaterdag 10 juni organiseert de Vlaardingse kubbvereniging Troje de vierde editie van het toernooi Vlaardingse Viking.

Combineer eindelijk je sportieve skills met ontspanning, een feestje, een drankje, live muziek en de slappe lach. Vorm een team met je vrienden, collega’s of je moeder en geniet van een actieve en vooral gezellige dag. Succes verzekerd!

Wel kijken, niet kubben? Je bent de hele dag welkom! Aan het toernooi doen naast recreatieve teams ook (internationale) pro-teams mee, wat voor spannende potten kubb zorgt die prachtig zijn om naar te kijken.

Iedereen van 12 jaar en ouder kan meedoen aan dit laagdrempelig sportieve toernooi. Ken je de spelregels nog niet zo goed? Geen probleem, ze worden uitgelegd tijdens het eerste potje of kom eens kijken op woensdagavond: de wekelijkse kubb-avond van Troje. 

Zaterdag 10 juni tussen 8.30 en 18.00 uur op het veld van Honkbalvereniging Vlaardingen Holy, Zwaluwenlaan 480 in Vlaardingen.


Doen jullie ook mee? Proef de sfeer en schrijf je in op www.vlaardingseviking.nl!Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Sport

Redactie Sport

Sportredactie | Publiceert sportverslagen en berichten over bijzondere sportgebeurtenissen zoals toernooien