MAASSLUIS | Het lekkere weer nodigt uit om naar buiten te gaan. Wil je graag buiten bewegen en samen met anderen wandelen? Sluit in juli aan bij Wandel je fit. Wekelijks gaan we er op maandag onder begeleiding van een personal trainer op uit.

Onderweg doen we oefeningen. Gezelligheid staat bij onze wandelingen voorop. Je kunt op uw eigen tempo meedoen. Na de wandeling drinken we samen nog een kop koffie of thee.

Doe je mee?

We wandelen op maandag 3, 10, 17 en 24 juli van 10.30 tot 11.30 uur. Het start- en eindpunt is Buurtcentrum De Hooftzaak, P.C. Hooftlaan 11a in Maassluis. Deelname kost € 15,– voor 4 wandelingen inclusief koffie of thee na afloop.

█ Je kunt je aanmelden bij Buurtcentrum De Hooftzaak via infodehooftzaak@stoed.nl en bij Mariëlle van Santen vitaliteitenbeweging@seniorenwelzijn.nl. Bij De Hooftzaak binnen lopen kan natuurlijk ook.

█ Wil je eerst iets vragen? Neem dan via bovenstaande mailadressen contact op of bel Marielle op 06 50 25 83 70. Wil je meer weten over activiteiten van De Hooftzaak? Kijk dan op www.stoed.nl.Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Redactie Sport

Redactie Sport

Sportredactie | Publiceert sportverslagen en berichten over bijzondere sportgebeurtenissen zoals toernooien