MAASSLUIS | Het einde van het jaar nadert en traditiegetrouw sluit MVC het jaar af met het oliebollentoernooi (minstens al editie 43). Dit toernooi is er voor leden, oud leden, niet leden en iedereen die een avondje lekker wil volleyballen. En we vergeten de oliebollen natuurlijk niet. Dit jaar kan je je uitleven op donderdag 28 december.

© PR CC

Tussen Kerst en Nieuwjaar is het traditie dat MVC haar jaarlijkse oliebollentoernooi organiseert. Iedereen die het leuk vindt om eens een balletje te slaan is hiervoor uitgenodigd. Op die dag speelt niemand met zijn eigen team maar wordt alles door elkaar gehaald. Zo kan het zijn dat niet-leden in het veld staan met spelers uit het eerste herenteam of spelers uit ons veel belovende H2DL team of met enthousiaste recreanten.

█ Ervaring is dus niet perse vereist, het gaat vooral om de gezelligheid.

Tijdens deze avond worden de teams geformeerd, dus individueel aanmelden is mogelijk. Vooraf inschrijven is niet nodig, dat kan op de avond zelf bij de wedstrijdtafel in de Wethouder Smithal. De avond begint om 19.30 uur. Hopelijk zien we elkaar op donderdag 28 december.

Informatie over MVC. Voor meer nieuws verwijzen we u naar onze website: www.mvcmaassluis.nl informatie over MVC: Email: bestuur@mvcmaassluis.nl

Onderschrift bij de foto: Lekker volleyballen tijden het oliebollentoernooi(foto PR)

Redactie Sport

Redactie Sport

Sportredactie | Publiceert sportverslagen en berichten over bijzondere sportgebeurtenissen zoals toernooien