Door Jos van Nierop

MAASSLUIS | Een jaar geleden was het een groot succes, misschien deze keer weer: de Maassluise tafeltennisvereniging TOG organiseert vrijdagavond 31 mei een open toernooi voor leden, oud-leden en niet-leden.

Het zou leuk zijn als leden en oud-leden elkaar weer eens ontmoeten, om met elkaar bij te praten en voor wat potjes tafeltennis. Ook tafeltennissers van de donderdagochtend seniorengroep en niet- cq potentiële leden zijn welkom op dit laagdrempelig toernooi, dat wat TOG betreft vooral om gezelligheid moet gaan. En neem gerust andere oud-TOG’ers etc. mee. Oud-leden en anderen die niet willen of niet in staat zijn om te tafeltennissen zijn uiteraard welkom om anderen te ontmoeten.

Vorig jaar werden de plusminus dertig deelnemers ingedeeld in drie verschillende sterkteklassen, waarschijnlijk zal zoiets dit jaar weer gebeuren. Het toernooi start om 20.00 uur in de Olympiahal (zaal open vanaf 19.30 uur). Deelname is gratis maar als niet-leden een bijdrage (5 euro) willen leveren aan de kosten die TOG maakt, is dat welkom. Aanmelden en meer informatie? Mail even met bestuur@tog-maassluis.nl .

Erelid Hans Nicolaï (78) overleden

Hans Nicolaï is overleden. Voor het TOG van pakweg 1965 tot 2010 was Hans een begrip. Hij was sinds 1959 lid, benoemd tot erelid en de laatste jaren geen actief speler meer. Hans tafeltenniste meerdere periodes in het eerste team, werd zesmaal clubkampioen en was ook bestuurslid en op andere vlakken vrijwilliger. Voor clubgenoten en tegenstanders was hij een geduchte verdediger; aanvallende ballen van de tegenstander op een lastige manier terugbrengen totdat die tegenstander een fout maakte, dat was zijn vaak succesvolle strijdwijze. Hans was o.a. ook nauw betrokken bij voetbalvereniging Excelsior Maassluis, op hun site staat een mooi in memoriam: Hans Nicolaï (78) overleden: ‘Voetballiefhebber met een rood-wit-blauw hart’ – Excelsior Maassluis (excelsior-m.nl).

Promotie/degradatiewedstrijd TOG 2

Nadat TOG 2 tweede is geworden in de vierde klasse maakt het team kans komend seizoen in de derde klasse uit te komen. Vrijdag 17 mei volgt in de Olympiahal een promotie/-degradatiewedstrijd tegen het Delftse DHC. Die avond is er uiteraard ook speelgelegenheid voor andere leden.

De dinsdagavond in de Parkietzaal (20/30-22.00 uur) wordt nog gehuurd tot en met 28 mei. . Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.


Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Sport

Redactie Sport

Sportredactie | Publiceert sportverslagen en berichten over bijzondere sportgebeurtenissen zoals toernooien