VLAARDINGEN Ben je klaar voor een dag vol sportief plezier en gezelligheid? Op zaterdag 8 juni 2024 organiseert de Vlaardingse kubbvereniging Troje met trots de vijfde editie van het populaire Kubbtoernooi de Vlaardingse Viking. Of je nu een ervaren kubber bent of nog nooit een stok naar een blok hebt gegooid, dit toernooi belooft een onvergetelijke dag te worden!

Kubb, een tactisch werpspel uit Scandinavië, wordt in Nederland vooral gespeeld op campings. De basis van het spel is simpel dus iedereen kan meedoen, of je het competitief of juist voor de lol speelt . Op de Vlaardingse Viking speelt ieder team op zijn eigen niveau waardoor je altijd de kans krijgt om te winnen.

“De Vlaardingse Viking is niet alleen een kans om je kubbvaardigheden te tonen, maar ook om te genieten van een geweldige sfeer en entertainment”, zegt Martijn Odijk, medeorganisator van het toernooi. “Naast de spannende wedstrijden kunnen deelnemers en toeschouwers genieten van live muziek, een ruime keuze aan speciaalbieren van sponsor Vulcaan, en een uitgebreid buffet om de dag af te sluiten.”

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 8 juni tussen 8.30 en 18.00 uur op het veld van Honkbalvereniging Vlaardingen Holy, gelegen aan de Zwaluwenlaan 480 in Vlaardingen. Teams van ieder spelniveau bestaan uit 3 tot 6 personen van 12 jaar of ouder.

Vorm een team van vrienden, collega’s of familie en doe mee aan de Vlaardingse Viking! Proef de sfeer op www.vlaardingseviking.nl en schrijf je snel in. Niet kubben, wel kijken? “Je bent welkom, want kubb kijken is óók leuk” aldus Odijk.

Wil je meedoen? Proef de sfeer en schrijf je in op www.vlaardingseviking.nl

Facebookpagina Troje/Vlaardingse Viking: https://www.facebook.com/Troje

Instagram Troje/Vlaardingse Viking: https://www.instagram.com/troje.nu

Ben je nieuwsgierig naar kubb of kubbvereniging Troje? Gooi een stok mee op woensdagavond tussen 19:30 en 21:00 uur of bezoek hun website troje.nu voor meer informatie.Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Sport

Redactie Sport

Sportredactie | Publiceert sportverslagen en berichten over bijzondere sportgebeurtenissen zoals toernooien

Geen Reactie

Wij WEIGEREN Reacties ZONDER Voornaam + Achternaam!