Hoofdsponsor: Reinier de Graaf Groep
Co-Sponsor: De Huizenbemiddelaar

Met vier punten op zak mocht het vlaggenschip van Maassluis afreizen naar Kapelle te Zeeland, om de volgende punten achter hun naam te krijgen. Door een sterke tweede helft kon de eerste equipe met de winst op zak terug naar Maassluis. Het tweede team moest helaas haar eerste officiële nederlaag sinds vorig seizoen zaal slikken tegen het Capelse KCC.

KVK – CKC Maassluis 13-19 (7 – 5)
Met een poule waarin iedereen of alles had gewonnen of alles had verloren, was het zaak voor Maassluis om een winstpartij te boeken om bovenin te blijven. Waar Maassluis in de vorige wedstrijd nog flitsend uit de startblokken schoot, begonnen de ze dit keer slap in het Zeeuwse Kapelle. KVK startte goed en kon prima weerstand bieden tegen het spel van Maassluis. De eerste goal viel na een kleine tien minuten, waar KVK een vrije bal benutte. Door goals van Leon Kloppenburg en Henne Bloem wist Maassluis een voorsprong te pakken, maar KVK wist dit al snel om te buigen en niet meer weg te geven in de eerste helft. Zo ging Maassluis de rust in met een 7-5 achterstand en zou er in de tweede helft uit een ander vaatje getapt moeten worden.

En dit gebeurde dan ook! Tot aan de 9-9, met goals van onder andere Niek Seesink en Afra Verpaalen bleef het gelijk op. Maar door de 9-10 van Leon Kloppenburg, zijn vierde goal van de dag, wist Maassluis op een verdiende voorsprong te komen. Nadat het Zeeuwse verzet was gebroken kon Maassluis, dat 14 goals wist te maken in de tweede helft, rustig uit te lopen naar een ogenschijnlijke eenvoudige overwinning. De mannen van de eerste goals konden uitlopen naar respectievelijk 6 goals voor Bloem en 5 goals voor Kloppenburg.

In de laatste tien minuten mochten Pim Bruijn en Lilly Bogaart hun intrede doen in deze wedstrijd. Het slotstuk was voor Lisanne Mars die haar derde goal maakte en daarmee de eindstand op 13-19 bepaalde.

Door de overwinning staat Maassluis met ONDO gezamenlijk ongeslagen aan kop, wat het affiche van komende week extra mooi maakt. Maassluis ontvangt dan ONDO op een hopelijk goed gevuld Wipperspark.

Overige resultaten
Maassluis 2 mocht op bezoek bij KCC te Capelle a/d IJssel om tegen het derde team proberen bonuspunten te pakken. In een gelijk opgaande eerste helft wist het reserveteam met een voorsprong de rust in te gaan, maar KCC bleek een maatje te groot in het restant van de wedstrijd. Het geslagen gaatje van twee goals verschil kon niet meer worden overbrugd en zo eindigde de wedstrijd in 14-12.
Hetzelfde resultaat was er voor Maassluis 3, dat in ’s Gravenzande speelde tegen ONDO 2. De A1 wist daarentegen wel belangrijke punten te pakken in een spannende pot tegen ONDO A1, 12-13 was daar de uitslag.