Hoofdsponsor: Eurohypotheken Rijnmond | Co-Sponsor: Reinier de Graaf Groep

door Demi Zeegers

MAASSLUIS | Voorafgegaan door een bloedstollende wedstrijd van Maassluis 2 (11-12 winst) trad Maassluis 1 aan voor haar derde wedstrijd van het seizoen tegen HKV/Ons Eibernest. Beide ploegen stonden na twee wedstrijden nog op 0 punten.

[ foto: Henne Bloem ]

Na een redelijk begin waarbij Maassluis kon aanhaken bij de tegenstander liep deze in betrekkelijk korte tijd uit naar een verschil van 6 punten: 9-3. Maassluis liep vanaf dat moment achter de feiten aan. Naar de rust toe breidde HKV/Ons Eibernest de voorsprong uit, bij rust keek Maassluis tegen een 16-8 achterstand aan. Na de rust waren de schutters van HKV/Ons Eibernest beduidend minder scherp, maar Maassluis kon hier onvoldoende gebruik van maken om de opgelopen achterstand voor rust enigszins in te lopen. Goede kansen werden niet benut. Ook enkele scheidsrechterlijke dwalingen hielpen hier niet aan mee, hoewel hier de nederlaag zeker niet aan toe te wijden was. Het team en supporters moesten uiteindelijk met een 21-14 nederlaag terug op huis aan.

16:30 uur Maassluis 1 – KOAG 1

15:00 uur Maassluis 2 – KOAG 2

13:30 uur Maassluis 3 – Nieuwerkerk 4

12:00 uur Maassluis A1 – Korbis A1

Redactie Sport

Sportredactie | Publiceert sportverslagen en berichten over bijzondere sportgebeurtenissen zoals toernooien