Hoofdsponsor: Eurohypotheken Rijnmond BV

Subsponsor: TCE Partners

door Demi Zeegers

MAASSLUIS | Afgelopen zaterdag speelde het vlaggenschip van Maassluis de eerste competitiewedstrijd in eigen zaal. De eerste wedstrijd sinds lange tijd met publiek op de tribune. De ploeg heeft een echte teamprestatie geleverd en heeft de gehele wedstrijd keihard gewerkt.

Vanaf minuut 1 zaten de Maassluise spelers erg goed in de wedstrijd. Er heerste een goede energie in de zaal en iedereen ging ervoor, de winst. Maassluis staat bijna de gehele eerste helft voor op de ploeg uit Dordrecht. In de 20e minuut komt Oranje Wit (D) even op een voorsprong (8-9), maar CKC Maassluis trekt de wedstrijd alweer snel naar zich toe door een doelpunt van Eva Slotboom. Zij speelde een ijzersterke wedstrijd. De ruststand van de wedstrijd was 12-10.

Na de rust gaat de ploeg verder waar ze gebleven was en loopt uit tot een 17-13 voorsprong, maar dan komt Oranje Wit (D) terug en staan de ploegen weer gelijk (17-17). Vanaf dan neemt Maassluis het voortouw en laat de voorsprong niet meer los. De eindstand van de wedstrijd is 23-21. Een sterke wedstrijd van de Maassluise ploeg.

Volgende week zaterdag speelt Maassluis 1 weer een wedstrijd in eigen zaal. Ditmaal tegen Kinderdijk uit Alblasserdam. Zij wonnen afgelopen zaterdag met 28-24 van Merwede/Mulitplaat.