door Demi Zeegers

Hoofdsponsor: Eurohypotheken Rijnmond B.V.
Subsponsor: TCE Partners

MAASSLUIS | Zeven minuten voor het eindsignaal kon de wedstrijd nog twee kanten op. Het stond in de 23e minuut namelijk 15-15. Helaas rolde de bal de verkeerde kant op. Teleurgesteld ging het Maassluise vlaggenschip het veld af, na een 17-20 verlies.

© 2021 Ton Linschoten – CKC In hagelnieuwe shirts

Apollo kwam scherp uit de startblokken in de eerste helft en kwam al snel aan de leiding met 4-6. CKC Maassluis vond gemakkelijk aansluiting en liep uit naar een 12-10 voorsprong. CKC Maassluis scoorde niet meer, waardoor Apollo in de gelegenheid gesteld werd om de wedstrijd over te nemen en met de winst richting Heerhugowaard ging.

Maassluis 2
VEO 3 was een verraderlijke tegenstander, maar niet opgewassen tegen het dynamische spel van Maassluis 2. Zij wonnen de wedstijd met 19-12. Sanne Pap scoorde deze wedstrijd 7 doelpunten en Tristan Steenks wist de korf 6 keer te raken.

Dag van de scheidsrechter
De scheidsrechters werden afgelopen zaterdag in het zonnetje gezet. Het was namelijk de dag van de scheidsrechter en dat heeft de scheidrechtercommissie niet ongemerkt voorbij laten gaan. Alle scheidsrechters zijn verrast met een klein presentje als blijk van waardering.