door Demi Zeegers

Hoofdsponsor: Eurohypotheken Rijnmond BV

Subsponsor: TCE Partners

MAASSLUIS  | CKC Maassluis speelt afgelopen zaterdag de laatste zaalwedstrijd van het seizoen. Merwede/Multiplaat staat op het programma. De uitwedstrijd tegen Merwede werd verloren met 16-13. Maassluis staat voordat de wedstijd begint laatste in de poule en Merwede/Multiplaat staat een na laatste.

Daan van Mierlo, speler uit Maassluis 3, startte deze week in de basis. Hij hield zich goed staande en wist zelfs een doelpunt te maken. In de eerste helft gaan de ploegen redelijk gelijk op. Helaas valt Eva Slotboom in de eerste helft uit. Zij raakt in botsing met een tegenstander en heeft hierdoor heel veel pijn aan haar sleutelbeen. Een foto in het ziekenhuis laat geen breuk zien, maar er wordt nog verder onderzoek gedaan. Naomi Linschoten komt in de wedstrijd voor Eva Slotboom. De ploegen lijken met een gelijke tussenstand de rust in te gaan door een mooi doelpunt van Lisanne Mars, maar helaas weet Merwede/Multiplaat nog te scoren. De tussenstand in de rust is 11-12.

© Johan Pols – Polsus Fotografie

In de tweede helft loopt de ploeg uit Sliedrecht langzaam maar zeker uit op de Maassluis ploeg. Een echt antwoord komt er niet. Malou Abbas valt helaas ook uit door een blessure aan haar enkel. Toen het einde van de wedstrijd naderde leek Maassluis nog wat dichterbij te komen, maar steeds als Maassluis een doelpunt scoorde, kwam het antwoord van Merwede/Multiplaat met een doelpunt. Echt spannend werd het hierdoor niet. Het gat werd niet kleiner dan 3 doelpunten. De eindstand van de wedstrijd is 21-23.