c.k.c. Maassluis blijft aanhaken bij de koplopers in de 2e klasse door de overwinning op Korbatjo. Door deze overwinning staat Maassluis op een derde plaats met 3 punten achterstand op koploper Valto. c.k.c. Maassluis hield het hoofd het meest koel in de 2e helft, waardoor er een verdiende 25 – 19 aan het einde van de wedstrijd op het wedstrijdformulier stond.

De opponent staat bekend om hun werklust. Er stond daarom een hete middag voor de boeg voor Maassluis 1. De eerste helft was met name een gelijk opgaande strijd, waarbij Maassluis te vaak meewilde in het tempo van de tegenstander. De tegenstander leek halverwege de eerste helft hiervan te profiteren en sloeg een klein gaatje van 2 punten voorsprong. Maassluis bleef echter goed aanhaken in de eerste helft waardoor het leek alsof de bezoekers met 1 punt voorsprong de rust in zouden gaan, maar door een sterk optreden in de laatste paar minuten van de eerste helft scoorde Maassluis via Tjerk Bloem en Niek Seesink. Hierdoor was de ruststand 10 – 9

Het venijn van de wedstrijd zat met name in de 2e helft van de wedstrijd. Beide teams gingen door waar ze waren gebleven in de eerste helft en dat was verder gaan met het scoren van doelpunten. Echter werd de wedstrijd steeds harder en werd er fysiek gespeeld. Dit zorgde ervoor dat de gemoederen soms hoog opliepen en waarbij beide coaches een gele print gepresenteerd kregen van de scheidsrechter. Dezelfde man in het zwart zag de opzichtige natrappende beweging van de tegenstander echter niet en deed het af met een praatje waar een rode kaart meer op zijn plaats was geweest. Juist in deze fase van de wedstrijd bleef Maassluis onder grote druk zeer rustig en kon langzaam uitlopen van een 15 – 14 voorsprong naar 19 -15. Waar de doelpunten in de eerste helft bij Korbatjo makkelijk vielen, draaide de ballen juist in deze fase van de wedstrijd uit de korf. Maassluis profiteerde hier optimaal van en gaf deze voorsprong niet meer uithanden.

Maassluis maakte er een mooie show van door uiteindelijk naar een dik verdiende 25 – 19 uit te lopen.  Het vlaggenschip van Maassluis hield op de juiste momenten de verdediging dicht en er stond een team dat nog gelooft in de kansen die ze nog gaan krijgen in deze competitie.  Een mooi detail was dat iedereen tot score kwam.

Maassluis 2
Maassluis 2 moest ook aantreden tegen Korbatjo 2, het verschil werd met name de eerste helft gemaakt, waardoor de tegenstanders niet meer bij machten waren om de 2e helft er een wedstrijd van te maken. Maassluis 2 wat fris oogde qua veldspel liep uit naar 16 – 11 overwinning en staat net zoals Maassluis 1 derde in de zaalcompetitie.