MAASSLUIS | Na een veldseizoen met vaak winst in de dubbele cijfers en een ruim gewonnen zaal seizoen krijgen de jongens E8 eindelijk een beetje tegenstand in de 1e klasse. Ze moeten nu echt aan de bak om te winnen, maar de resultaten zijn nog steeds goed.

Na 5 wedstrijden zijn er 2 in een gelijke stand geëindigd en is er 3 keer winst (waarbij zaterdag 16 april zelfs een 7-3 stand).

Het team van Tempo34 begon zaterdag sterk en in de eerste helft kwam Evergreen op een achterstand van 2-1. Uiteraard heeft de coach ze in de pauze even flink toegesproken en in de eerste 30 seconden van de 2e helft kwam de gelijkmaker en direct daarna ook de voorsprong voor Evergreen. Ze hebben Tempo34 goed laten lopen en het was echt heel erg spannend! In de 2e helft was Evergreen zeker de sterkere partij maar ook Tempo34 heeft een paar doelpogingen waarvan toch 1 raak. Technisch kunnen ze echt nog wel wat leren maar op wil en uithoudingsvermogen weten ze dan toch weer te winnen.

Nu maar hopen dat ze dit blijven volhouden dan wordt het een top seizoen!

Redactie Sport

Sportredactie | Publiceert sportverslagen en berichten over bijzondere sportgebeurtenissen zoals toernooien