Vroeg in de ochtend is het een drukte van jewelste rond het MHV Evergreen terrein. De F’jes beginnen al vroeg met de wedstrijdjes 3 tegen 3 aangemoedigd door enthousiaste ouders wordt hier de basis gelegd voor de hockey wedstrijden . Na de gezamenlijke warming up beginnen de wedstrijden. De F’jes spelen 3 tegen 3 op 1/8 veld dat betekend dat er 4 verschillende teams tegelijk wedstrijden kunnen spelen op 1 veld. Daarom is het ook gezellig druk. Op de foto Meisjes F3 blij met de gewonnen wedstrijd van zaterdag.

In de middag was het tijd voor Meisjes B2 om op pad te gaan naar Leonidas. Na de warming up begonnen de meisjes met veel pit en na 23 minuten werd dat beloond met het eerste doelpunt van Aafke. Al snel zorgde Isabel voor het tweede doelpunt vanuit een strafcorner. Met 2-0 de rust in. Na 11 minuten in de tweede helft was het Nathalie die de 3-0 en Jill de 4-0 en Sophie de 5-0 wisten te scoren. Leonidas kreeg kans op 2 doelpunten maar het hele team heeft er voor gezorgd dat de eindstand 5-2 werd dus de gewonnen 3 punten zijn meegegaan naar Maassluis. Aldus de trotse dames coachen van dit team Jill en Marije. Dit team wordt gesponsord door Jétè Woonidee.