door Wim Hartman

MAASSLUIS | Op 3 april 2023 werd de 12e ronde gespeeld voor de voorjaarscompetitie klaverjassen bij Excelsior Maassluis. Na 3 tegenvallende laatste beurten wist Gilbert Hoogendam zich te revancheren door met de 1e prijs aan de haal te gaan. Hij behaalde 7080 punten. De 2e prijs was weggelegd voor Theo Botermans met 6882 punten en op de 3e plaats eindigde Martin Den Hartog met 6493 punten. De poedelprijs was ditmaal voor Sjef Elgers.

Aan de kop van het klassement wisselden Hans v/d Berg en Theo Botermans van positie en gaat Theo met een voorsprong van 241 punten aan de leiding. Gilbert Hoogendam klimt, door zijn prima resultaat van deze ronde, op naar plek 3.

Over 2 weken op maandag 17 april spelen we de een na laatste ronde. We starten ook dan weer om 19.15 uur in de kantine van Excelsior Maassluis.

Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Sport

Sportredactie | Publiceert sportverslagen en berichten over bijzondere sportgebeurtenissen zoals toernooien