door Wim Hartman

MAASSLUIS | Op maandagavond 7 november 2022 is de 9e ronde gespeeld in de najaarscompetitie klaverjassen bij Excelsior Maassluis. Piet Damsteeg ging met een geweldige 7724 punten onbedreigd als winnaar met de 1e prijs naar huis.

Martin den Hartog bleef met 7031 punten ook boven de 7000 grens en werd zodoende 2e. John den Outer werd op gepaste afstand met 6564 punten 3e. Als laatste kwam ditmaal Sjef Elgers met een schamele 4780 punten uit de bus. Cor Stratemans kwam ditmaal niet goed voor de dag, maar hij verzekerde zich wel van de poedelprijs.

Aan de top van het klassement vonden er door de matige prestaties van de koplopers geen wijzigingen plaats.

Corné Andreae, Cor Stratemans en Theo Botermans staan respectievelijk op de 1e, 2e en 3e plaats.

Maandagavond 14 november 2022 gaan we alweer de 10e ronde spelen. We starten om 19.15 uur. U bent van harte welkom in de kantine van Excelsior Maassluis om, buiten de competitie om, voor de dagprijzen te kaarten. Tot ziens.

Redactie Sport

Sportredactie | Publiceert sportverslagen en berichten over bijzondere sportgebeurtenissen zoals toernooien