door Wim Hartman

MAASSLUIS | Afgelopen dinsdagavond 15 maart 2022 kwamen we net 1 enthousiaste klaverjasser tekort om 4 tafels te bezetten. Dit gaf diverse spelers de kans om via het gemiddelde van 3 partijen het totaalresultaat van de avond flink op te vijzelen. Echter de andere kant van de medaille geldt dan ook voor de minder gelukkige deelnemers, waardoor er ditmaal zowel heel hoog als heel laag gescoord werd.

Al met al is het nu zeer spannend aan de kop met nog 6 ronden te kaarten en de mindere resultaten weggestreept worden. Glorieuze winnaar van de avond werd Hans v/d Berg met 7864 punten. Luuk Overdelinde kwam met 7328 punten als prima 2e uit de bus, terwijl Bert Kap met 7145 punten de 3e plaats voor zich opeiste. Op speciaal verzoek vermelden we deze keer niet wie de laatste plaats behaalde.

Theo Botermans consolideerde zijn koppositie in het totaal klassement. Bert Kap heeft zich opgewerkt naar de 2e plaats gevolgd door Gilbert Hoogendam die zich nu op de 3e plaats terug vindt.

Dinsdagavond 22 maart 2022 starten we weer om 19.30 uur in de kantine van Excelsior Maassluis. Komt U ook een avondje klaverjassen? U bent van harte welkom.