door Wim Hartman

MAASSLUIS | Op dinsdagavond waren er 4 tafels en 1 slaper aanwezig tijdens de 5e ronde van de najaarscompetitie. Theo Botermans heeft na een wat stroeve start nu de smaak te pakken. Hij behaalde maar liefst 7214 punten en eindigde uiteraard hiermee op de 1e plaats. Gilbert Hoogendam kwam met 6953 punten uit op de prima 2e plek, terwijl nieuwkomer Cor Stratemans met een derde plaats en 6762 punten een goed debuut maakte. Piet Damsteeg eindigde, zoals hij al na twee ronden voorspelde, als voorlaatste en ging dan ook terecht met de poedelprijs huiswaarts.

Vermeldenswaardig is verder een opmerkelijke score van het duo André Spanjersberg en Corné Andreae. Zij presteerden het unieke feit om in 16 spellen geen enkele roem te scoren. Hulde.

In het algemeen klassement heeft Theo Botermans stuivertje gewisseld met Theo Wijsman, die nu de 2e plaats inneemt. De opmars van Gilbert Hoogendam levert na zijn goede prestatie van deze avond de 3e plaats op.

Dinsdagavond 9 november 2021 spelen we de 6e ronde van de 14. Voor alle zekerheid vragen wij de deelnemers hun QR-code of vaccinatie bewijs mee te nemen.

We starten met kaarten om 19.30 uur en bij binnenkomst krijgt u een kopje koffie of thee aangeboden. Schroom niet en kom gezellig kaarten in de kantine bij Excelsior Maasluis.