door Wim Hartman

MAASSLUIS | Op maandagavond 6 februari werd de 4e ronde gespeeld in de voorjaarscompetitie klaverjassen bij Excelsior Maassluis. Vermeldenswaardig is het feit dat Sjef Elgers slechts 1 punt te kort kwam voor de poedelprijs. Die werd ditmaal gewonnen door Lenie Bos.

De grote winnaar van de avond werd Hans v/d Berg. Met 7225 punten bleef hij Theo Wijsman, die 6980 punten behaalde, ruim voor. Op de 3e plaats met 6490 eindigde Theo Botermans. Voor Hans v/d Berg was het deze avond een dubbelslag, want hij staat met 25717 punten tevens bovenaan in de competitie. Theo Botermans werkte zich op naar de 2e plaats met 25224 punten. Cor Straetemans vindt zichzelf terug op plek 3 met 24570 punten.

Op maandag 13 februari spelen we ronde 5. Aanvangstijd is 19.15 uur in de kantine van Excelsior Maassluis. Inleggeld bedraagt €3,- inclusief koffie/thee, snacks, dagprijzen en een gezellige avond. U bent van harte welkom!