MAASSLUIS | Afgelopen zondag 7 april heeft het jeugdteam van Fighting4All met 5 deelnemers deelgenomen aan het prestigieuze Youth Fighting League toernooi in Amsterdam. Op dit jaarlijks evenement komen zo’n 750 deelnemers uit verschillende landen in Europa af, om deel te nemen aan deze jeugd kickboks kampioenschappen. De deelnemers van Fighting4All hadden de afgelopen periode ontzettend hard getraind om hier een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten.

© Fighting4All

In het ochtendprogramma mocht Ketlina Laveniece (foto: 2e van rechts) in haar eerste wedstrijd aantreden tegen een zeer ervaren tegenstandster en de uiteindelijke winnares van het toernooi. Na een zeer technische wedstrijd over 3 ronden ging de winst helaas naar haar tegenstandster, wat ons inziens zeker niet terecht was. Loredana Costa had een ongelukkige loting en mocht het openen tegen de huidig Nederlands en Europees Kampioene. De winst ging naar haar tegenstandster, maar Loredana wist zich goed staande te houden in deze wedstrijd. Een prestatie om trots op te zijn!

In de middag was het de beurt aan Ploy Poljaroen. Zij won haar eerste 2 wedstrijden zeer overtuigend op punten tegen twee zeer ervaren meiden. In de finale trof zij een tegenstandster die het toernooi al eerder op haar naam had geschreven. Helaas kwam zij net iets tekort voor de eindzege. Uiteraard zijn wij ontzettend trots op haar prestatie. Volgende keer gaat de titel zeker mee naar Maassluis.

Ook Tyren Klink heeft een goede prestatie neergezet en de finale van het toernooi in zijn gewichtsklasse weten te bereiken. Helaas kwam hij daarin net te kort voor de 1ste plaats en de felbegeerde titel.

De jongens en meiden van Fighting4All gaan aankomende periode weer in voorbereiding voor op het volgende grote toernooi, welke gepland staat op 23 juni in Utrecht. Veel succes allemaal!